Boka Massage Nu! 0702 -876215
Fråga om lediga tider: info(at)lifeandpower.se


Home » Massage » Massör – I Kronoberg är Merlita en av de mest topprankade massörerna.

Massör – I Kronoberg är Merlita en av de mest topprankade massörerna.

Merlita Förbättrar Ditt Välbefinnande

Jag är mycket intuitiv och jag är känd för att vara ledande inom detta område. Min erfarenhet har gjort det möjligt för mig att ta min kunskap och kompetens och göra den praktisk och förståelig för dem som lider av kronisk smärta.

Jag har ett livs uppdrag! Jag har en passion och är passionerad att hjälpa människor att uppnå frihet från smärta och dess försvagande påverkan. Jag arbetar för att hjälpa till att återställa en hög livskvalitet och återgå till en livsstil som människor i smärta hade glömt.

Det finns aldrig en bättre tidpunkt för Dig att ta tillbaka Ditt liv och definiera din egna nivå av hälsa och välbefinnande. Jag vet att smärta och brist på rörlighet inte behöver vara ett sätt att leva, så jag har samlat på mig en livstid av erfarenhet av skade rehabilitering och smärthantering för att skapa mitt egna enkla system som består av fyra steg – bara för Dig!

Enkelt sagt, jag ger ett djupt och unikt perspektiv som förändrar människors och Ditt liv.

Life och Power Massage har målet att förbättra hälsa och välbefinnande, minska stress och ge en skön atmosfär för att hitta den ultimata avkopplingen och föryngring för kropp och själ.

Boka massage Nu!

Fyll i ditt meddelande ovan