For Reservation Call : 1.888.222.5847


Home » Om Oss

Om Oss

Växjö Massage – Life and Power Massage

Ingång lokal Life and Power Massage Växjö

Ingång lokal Life and Power Massage Växjö

1996, började vi som ett litet massage och hälsoinriktat företag i Hovmantorp utanför Växjö. Vi har sedan funnits i Växjö sen början av 2000-talet.

Vilka är vi?

Den som jobbar med massage i Växjö är Merlita som startade företaget.

Merlita har målet att förbättra hälsa och välbefinnande, minska stress och ge en skön atmosfär för att hitta den ultimata avkopplingen och föryngring för kropp och själ. Hon tror på att massage inte behöver kosta en förmögenhet. Vi åtar oss att ge mycket bra massage till avkopplande bra priser.

Hon jobbar oftast med rehabilitering av olika åkommor och har också startat en friskvårdsskola på nätet (som hon underhåller när tid ges).

Merlita är uppvuxen på Filippinerna och lärde sig massera i tonåren. Hennes första lärare var en blind kvinna som använde sig av tekniker som gått i arv i generationer. Merlita jobbade också denna tid som “sjukvårdare” inom skogsindustrin i Filippinerna. Där hon fick ta hand om allt från stukningar till brytna ben, armar och liknande. Det är här igenom Merlita fick sin stora förståelse om hur kroppen skall kunna slippa smärta.

Sen har Merlita vidareutbildad sig inom olika områden.

Om du vill ge dig själv, din vän eller någon annan du känner en underbart avkopplande massage, utförd av en skicklig yrkeskvinna, i en bekväm och enkel men trevlig miljö, och till det mest avkopplande priset, då är Life och Power Center (Växjö massage) och Merlita det ENDA VALET!

RING Merlita NU! 0702 -876215

Fyll i ditt meddelande ovan