For Reservation Call : 1.888.222.5847


Home » Fixa Dig Själv » Bli av med Smärta och Värk SNABBT!

Bli av med Smärta och Värk SNABBT!

Upptäck hur Du Snabbt och Effektivt Tar Bort Smärta Så den inte Kommer tillbaka!

Vad krävs för att smärtan skall kunna försvinna?

Av alla de saker den medicinska vetenskapen framgångsrikt har uppnått under de senaste åren så är kronisk smärta ett område de har gjort mycket små framsteg inom. Faktum är att jag även vill gå så långt som att säga att vetenskapen har gått bakåt de senaste 50 åren eftersom de har infört maskiner och kirurgi för att göra ett jobb som kan egentligen bara göras ordentligt genom egenfriskvård eller  med skickliga händer.

Nacke och övre ryggsmärtor är oftast lätt att fixa. Den här artikel serien visar hur man ska förstå och stoppa vanligaste orsakerna till hals och överkropp smärta, och lära sig hälsosamma sätt att gå, så att du inte får ont från första början.  Det är annorlunda än att hålla på med att stretcha eller övningar för att stoppa symtom eller stärka musklerna.

Stoppa orsaken till problemen och du kommer inte längre att få smärta eller värk och din nacke, axlar och övre ryggen kan läka. Du kan njuta av dina favorit aktiviteter i stället för att behöva sluta med dem.

Inte all motion är bra medicin. Vi byter dagliga hälsosama rörelser till friskavårdande “motion”.

Det behövs ingen sjukförsäkring för innovation inom hälso-och sjukvården. Stora kostnader, tid, och oro som för närvarande spenderas på medicinska behandlingar är onödiga och ofta ohälsosamma.

Det är inte sjukvård om det inte är hälsosamt. Välkommen till vår Frisvårds Skola – Vi kallar den Fixa Dig Själv™. Jag har utvecklat information genom år av erfarenhet i min massageverksamhet, och publicera denna information här och på min hemsida till förmån för världen.

Må bättre och Din värld blir bättre.

Vad kommer denna artikelserie att ge svar på

1. Nacksmärta och övre ryggont är inte en sjukdom eller ett “tillstånd” eller något som när du en gång fått det så har du det för livet. Det är en skada som en stukad fotled och med lite sunt förnuft, bra information och medvetenhet snabbt kan läka och du kan ha en situation bättre än tidigare.

2. Du behöver inte genomgå en operation eller långvarig medicinsk behandlingar eller vila för att lindra och bli av med nacksmärtor.

3. Du behöver inte sluta med ansträngande aktiviteter som att springa eller hålla på med kampsport, sluta upp med styrketräning  eller tungt yrkesarbete eller andra aktiviteter som du älskar.

4.  Många vanliga övningar och välkända stretchövningar orsakar nacksmärta eftersom de inte är hälsosamma rörelse. Dessa övningar finns på gym, yoga, pilates, och i många populära “fitness” böcker och filmer. De görs från ett traditonellt sätt att tänka och precis som med rökning kan man uppleva positiva effekter men de är inte hälsosamma. Genom att ändra dina kroppsrörelser och din kroppshållning så får du den inbyggda motion du behöver för bra hälsa medan du förhindra orsakerna till smärta och värk i nacke, skuldror och övre delen av ryggen.

5. Du behöver inte sluta med att använda datorn eller andra skrivbords sittande arbete för att stoppa nacksmärta. Sitter man och rör sig på ett osundt sätt kan detta lätt ändras till mer hälsosamma vanor. Vi kommer att ge dig en insikt och förklara begrepp. När du väl har förståelse för detta, så använd tipsen vi ge dig i “sitt hälsosamt” artikeln. Detta skiljer sig från att träna och göra upprepade övningar och sedan fortsätta med osunda dagliga vanor.

6.  Halsmuskel, någon disk eller ledskada är ofta inte orsaken till problemen – de är ett RESULTAT av vad du gör för att skada nacken – detta kan du ofta fixa själv. Även vid inflammation eller nedsatt immunförsvar,  är detta ett resultat av och inte orsaken till problemet.  Vi kommer  att visa dig och att ge dig förståelse för och hur du skall åtgärda orsakerna istället för att använda droger eller kirurgi för att bli av med probelmen.

7. Inte all nacksmärta kommer från vad som syns  genom röntgenundersökning  eller andra tester eller andra former av skanningar. Du är inte dömd på grund av dessa resultat från olika tester.

8. Många vanliga mediciner och recept belagda läkemedel kan orsaka smärta. Onödiga behandlingar och operationer görs – vilket orsakar mer smärta och minskad fysisk förmåga. Lätta förändringar kan stoppa behovet av skadliga läkemedel.

9. Det här är inte “alternativ medicin”. Detta är standardbehandling,  sunt förnuft och idrottsmedicinska tekniker som används i det vardagliga livet – där du faktiskt behöver det.